top of page

Behandlingar
utförs både på Hamngatan i Mariestad och
vid Hemmets lugna vrå på Torsö

pexels-koolshooters-6628596_massage_edited_edited.jpg

Massage - 50 minuter

Från 750 kronor

Vi hjälper dig med stela och spända muskler,

individuellt anpassad efter dina behov. 

Massage minskar muskelspänningar i kroppen, ökar blodcirkulationen, ökar avslappning, motverkar trötthet och smärta, du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. I behandlingen ingår: behovsanalys eller återkoppling, behandling, avslappning, rådgivning.

Bokas alltid vid första tillfället du är hos oss då vi gör en behovsanalys innan behandlingen. 

pexels-anete-lusina-5240675_ryggmassage_edited_edited.jpg

Massage - 25 minuter

450 kronor

Vill du känna lugn och avkoppling? Boka din Massagetid! Vi hjälper dig med stela och spända muskler.

Massage minskar muskelspänningar i kroppen, ökar blodcirkulationen, ökar avslappning, motverkar trötthet och smärta, du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. I behandlingen ingår även avslappning och rådgivning. 

-Boka alltid 50 minuter första tillfället du är hos oss då vi gör en behovsanalys. 

Käkmassage_edited.jpg

Käkbehandling - 50 minuter

775 kronor

...släpper på spänningar i käkar, ansikte, nacke och axlar. Vakna på morgonen med en avslappnad känsla utan spänningshuvudvärk.

Visste du att spänd käke kan påverka hela kroppen?

Ingår: Rygg/nacke- och käkmassage, avslutas med en avslappnande ansiktsmassage. Med hjälp av olika tekniker kommer dina käkmuskler att masseras, töjas. Redan efter första behandlingen kommer du märka stor skillnad. 

pexels-pixabay-161477_handmassage_edited.jpg

Mindful Massage - 50 minuter

775 kronor

En skön avkopplande massage i kombination med guidad meditation, med fokus på kropp och andning. Stanna upp och få en lugn stund.

Behandlingen är avstressande, energigivande med en längre avslappning och utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö. 

Ingår i behandlingen: Rygg/nackmassage samt du guidas genom en andnings- och kropps-scanningsövning som är en fridfull, lugn uppmärksam- och medvetenhetsövning. 

pexels-ivan-samkov-5659016_face massage_edited.jpg

Massage/Ansiktskur - 50 minuter

800 kronor

Njut av rygg/nackmassage och en uppfriskande, fuktgivande ansiktsbehandling. Hela din kropp blir avslappnad.

Innehåller: Rygg/nackmassage därefter ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask med ansiktsmassage och avslutande fuktighetscrème. Använder produkter från Sothys. Kolla in produkter för hud och kropp från Sothys.

pexels-ron-lach-9146367_massage_edited_edited_edited.jpg

...en effektiv metod för att behandla andnings- relaterade problem men passar även dig som känner stress, vill få bättre andningsteknik.

Andningsmassage - 75/50 minuter

900/800 kronor

Andas rätt och må bättre med förbättrad andningsteknik, bygger på andningsövningar och massage med inriktning på andnings-muskulaturen.Bra effekt vid: Astmaliknande symtom, Slem, Nästäppa, Stress, Hosta, Doftallergi. Innehåll: Frågeformulär, mätning av rörelse i bröstkorg, behandling, instruktioner. Flera tillfällen rekommenderas. 

pexels-cottonbro-3998013_aroma_edited_edited.jpg

Aroma Touch - 50 minuter

800 kronor

...mjuk men kraftfull teknik som ger god effekt för mer balanserad kropp, är utrensande och stärker kroppens egna immunförsvar. 

Behandlingen är lugnande, stärkande, lindrande, balanserande och energigivande. Behandling utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö.

Oljor/blandningar som används: Balance, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange och Pepparmint.

Kopia av Hot Stone_edited.jpg

...en helkroppsbehandling med varma stenar, ger en känsla välbefinnande, avslappning samt främjar cirkulationen i kroppen. 

Lavasten/Hot Stone 75 minuter

900 kronor

Vill du uppleva total avslappning i hela kroppen? Lavastensmassage – Hot Stone – en skön helkroppsbehandling, massage med olja och varma stenar. Stimulerar blodcirkulationen, minskar muskelvärk, ger total avslappning och lugnande effekt. Ger ny energi för kropp och själ.

Behandling utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö

bottom of page