top of page

Behandlingar

pexels-koolshooters-6628596_massage_edited_edited.jpg

Massage - 50 minuter

Från 700 kronor

Vi hjälper dig med stela och spända muskler,

individuellt anpassad efter dina behov. 

Massage minskar muskelspänningar i kroppen, ökar blodcirkulationen, ökar avslappning, motverkar trötthet och smärta, du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. I behandlingen ingår: behovsanalys eller återkoppling, behandling, avslappning, rådgivning.

Bokas alltid vid första tillfället du är hos oss då vi gör en behovsanalys innan behandlingen. Behandling utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö. 

pexels-anete-lusina-5240675_ryggmassage_edited_edited.jpg

Massage - 25 minuter

400 kronor

Vill du känna lugn och avkoppling? Boka din Massagetid! Vi hjälper dig med stela och spända muskler.

Massage minskar muskelspänningar i kroppen, ökar blodcirkulationen, ökar avslappning, motverkar trötthet och smärta, du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. I behandlingen ingår även avslappning och rådgivning. 

-Boka alltid 50 minuter första tillfället du är hos oss då vi gör en behovsanalys. Behandling utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö.

Käkmassage_edited.jpg

Käkledsbehandling - 50 minuter

750 kronor

Vill du vakna på morgonen och känna dig avslappnad i käkar, slippa spänningshuvudvärk?

Visste du att spänd käke kan påverka hela kroppen?

Ingår: Rygg/nacke- och käkmassage, avslutas med en avslappnande ansiktsmassage. Med hjälp av en rad olika tekniker kommer dina käkmuskler att masseras, töjas. Redan efter första behandlingen kommer du märka stor skillnad. Behandling utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö.

pexels-pixabay-161477_handmassage_edited.jpg

Mindful Massage - 50 minuter

750 kronor

Livet är ingen generalrepetition, livet är en föreställning som pågår Här och Nu!

 

Behandlingen är avstressande, energigivande med en längre avslappning och utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö. 

Ingår i behandlingen: Rygg/nackmassage samt du guidas genom en andnings- och kropps-scanningsövning som är en fridfull, lugn uppmärksam- och medvetenhetsövning. 

pexels-ivan-samkov-5659016_face massage_edited.jpg

Massage/Ansiktskur - 50 minuter

775 kronor

Njut av en uppfriskande, fuktgivande behandling där hela kroppen blir avslappnad.

Innehåller: Rygg/nackmassage därefter ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande fuktighetscrème. Använder produkter från Sothys. Kolla in produkter för hud och kropp från Sothys.

Behandling utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö.

pexels-ron-lach-9146367_massage_edited_edited_edited.jpg

Andningsmassage - 90/50 minuter

875/775 kronor

...enligt Lotorpsmetoden. Ger dig en avslappnad bröstkort och djupare andning.

Andas rätt och må bättre med förbättrad andningsteknik, bygger på andningsövningar och massage med inriktning på andnings-muskulaturen.Bra effekt vid: Astmaliknande symtom, Slem, Nästäppa, Stress, Hosta, Doftallergi. Innehåll: Frågeformulär, mätning av rörelse i bröstkorg, behandling, instruktioner. Flera tillfällen rekommenderas. Behandling utförs både i Mariestad och på Torsö.

pexels-cottonbro-3998013_aroma_edited_edited.jpg

Aroma Touch - 50 minuter

775 kronor

Enkel och kraftfull teknik som hjälper kroppen att stärkas och återställa balans. En avslappnande teknik med åtta rena, eteriska oljor från doTERRA. 

Behandlingen är lugnande, stärkande, lindrande, balanserande och energigivande. Behandling utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö.

Oljor/blandningar som används: Balance, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange och Pepparmint.

Kopia av Hot Stone_edited.jpg

Lavastensmassage - 75 minuter

875 kronor

Helkroppsbehandling i form av olja och varma stenar.

Vill du uppleva total avslappning i hela kroppen? Lavastensmassage – Hot Stone – en skön helkroppsbehandling, massage med olja och varma stenar. Stimulerar blodcirkulationen, minskar muskelvärk, ger total avslappning och lugnande effekt. Ger ny energi för kropp och själ.

Behandling utförs både på Hamngatan i Mariestad och i Brommösund på Torsö

bottom of page