top of page

Om Revitalis

"Jag brinner för att människor ska Stressa av och Må bra. I en lugn och tyst miljö hittar du din Balans, vara mer Närvarande, Andas rätt."

Anna-Lena Karlsson

Jag ser fram emot att hjälpa just dig till en friskare vardag!

Jag heter Anna-Lena, är född, uppvuxen och bosatt på Torsö, en fantastisk fin ö, utanför Mariestad. Här finns bl.a. fin natur, fina bad, cykel- och vandringsleder, närhet till bilfria ön Brommö, Djurö Nationalpark och mycket mera.

 

Har praktik på Hamngatan i Mariestad, sedan 2002. Här ger vi behandlingar, har föreläsningar och kurser.

I januari 2021 blev Gårdshuset, Hemmets Lugna vrå, klart. Det finns i Brommösund på Torsö. Hit kommer du när du vill bland annat hitta balans i livet, balans mellan arbete, familj och fritid, få stillhet och tystnad. Hos oss kan du detoxa både kropp och själ, det vill säga stänga av och lägga undan mobilen.

 

Vårt ställe är en liten genuin oas då vi ej kan vara så många deltagare. Här tar vi emot mindre grupper med yoga, SPA-bad och andra stilla aktiviteter. Här tar vi emot, mindre grupper, när du vill komma bort från jobbet, för möten/konferens, .

Som instruktör i både Mindfulness och Mindful yoga vill jag hjälpa dig att vara mer närvarande i nuet Massage- och Friskvårdsterapeuten vill få dig mer avstressad och njuta av livet samt Andningsterapeuten vill lära dig andas rätt och hitta bra andningsteknik.

Hoppas på att vi ses vid tillfälle!

Anekdot

På våren 2001 satt jag och åt frukost och läste tidningen. Såg en annons om en utbildning i Mariestad. ”Friskvårdsterapeut" med inriktning på massage och stresshantering.

 

När jag läste detta ”satt jag redan i bänken” jag ifrågasatte inte om jag skulle komma in eller om jag skulle få tjänstledig från mitt dåvarande jobb på Länsstyrelsen.

 

2006 sade jag upp mig, efter 29 år i statlig tjänst.

20221003_073030.jpg

Certifieringar/Legitimeringar

  • Mindfulnessinstruktör

  • Andningsterapeut
     

  • Mindful Yogainstruktör

  • Massageterapeut

  • Friskvårdsterapeut

bottom of page